E-mail: info@aware.be Telefoon: +32 9 241 54 30
E-mail: info [at] aware.be Telefoon: +32 9 241 54 30

Cases

B2B e-business, leer uit onze ervaring!

AVR

Wereldwijd dealerplatform

AVR is Trends Gazellen laureat en werd ook verkozen tot Digital Pioneer in 2019. De Roeselaarse landbouwmachinebouwer groeit al jaren en behoort tot de top drie wereldwijd in landbouwmachines voor de aardappelteelt.
Studaro

HR Platform

Studaro is een snel groeiende start-up in de HR-wereld. Studaro matcht getalenteerde studenten aan professionele bedrijven d.m.v. studie-gerelateerde studentenjobs. Studaro bestaat nog maar een paar jaar en nam een vliegende start.
ArcelorMittal

Automotive App

De details van de producten die ArcelorMittal aanbiedt voor de autosector zijn enorm technisch. De uitdaging was om deze informatie gebruiksvriendelijk en snel doorzoekbaar voor te stellen.
Dovre

Dealerportaal

Dovre is een producent van kachels en haarden. Een uitgebreid distributienetwerk verkoopt deze toestellen aan de eindklant. Voor dit distributienetwerk ontwikkelden wij een 24/7 online kantoor.
Envelbag

B2B bestelplatform

Drukkerij Envelbag uit Lokeren is de specialist in het bedrukken van enveloppen. We stonden voor de uitdaging om het bestelproces voor de klant vereenvoudigen.
LCC Plafonds

Klantenportaal

LCC-plafonds wil haar verkoop stimuleren door via e-business in te breken in de distributiemarkt. Eén van de grote moeilijkheden is de complexiteit van het product.
ArcelorMittal

PIM

ArcelorMittal produceert een veelheid aan staalsoorten. Voor elk van deze producten bestaan foto's, productfiches, technische fiches, enz. Dit beheren en exporteren moest eenvoudiger.
Vadamon Group

B2B bestelplatform

Vadamon Group is marktleider in de Benelux voor de productie van hydraulische leidingen. Het online bestellen van hydraulische leidingen is vrij ingewikkeld omdat er zoveel mogelijkheden en technische specificaties zijn.
Modulaid

Slimme App

Modulaid produceert en verdeelt medische hulpmiddelen en eerstehulpmateriaal. Zij bedachten de modulaire verbanddoos voor bedrijven. Modulaid benaderde Aware om mee te denken over hoe dit nieuwe product vermarkt moet worden.
Risk Minimizer

Slimme App

Vanuit de +20 jaar ervaring van de oprichter ontstond het idee, een praktische veiligheidsvoorbereiding en werfopvolging in de vorm van een App te ontwikkelen. Met een zeer lage instapkost kan elke bouwaannemer nu zijn werfrisico's beheren.

Onze
klanten

Is uw sector wel geschikt voor e-business? Bekijk enkele van de klanten waarvoor we projecten hebben uitgewerkt.

Toon me meer!