E-mail: info@aware.be Telefoon: +32 9 241 54 30
E-mail: info [at] aware.be Telefoon: +32 9 241 54 30

HR platform voor STUDARO

Hoe beheren we de gegevens van duizenden studenten?

HR platform Studaro

Administratieve workflow automatiseren

Studaro is een snel groeiende start-up in de HR-wereld. Oorspronkelijk vertrok Studaro vanuit het idee om hoogopgeleide buitenlandse master- en doctoraatsstudenten een valabele, studie-gerelateerde job aan te bieden. Waarom zou een doctorandus in ingenieurswetenschappen tijdens de week rekken moeten vullen in een supermarkt? Volgens Studaro kan deze student beter meedraaien in een architectenbureau en daar stabiliteitsstudies uitvoeren. Via zo'n studentenjob bouwt de student verder aan zijn skills en ervaring.

Ondertussen is de werking van Studaro ook uitgebreid naar Vlaamse studenten (bij voorkeur vanaf 3e Bachelor of hoger). Na Gent en Brussel, zal Studaro in 2020 ook schalen naar de belangrijke studentensteden Leuven, Brugge en Antwerpen.

Studaro groeit zo snel dat het steeds moeilijker wordt om de administratieve workflow tijdig rond te krijgen. Vooral het matchen van hooggekwalificeerde studenten met de juiste jobs is niet eenvoudig. Daarom ontwikkelde Aware een platform dat heel wat van het matchingprobleem oplost en de workflow automatiseert.

Tags, tags, tags

Door gebruik te maken van intelligente software rangschikt de toepassing automatisch de tien meest geschikte jobs per kandidaat. En ook omgekeerd worden de tien beste kandidaten bij elke job automatisch berekend en gerangschikt. Dit systeem werkt op basis van AAIF © (Aware Artificial Intelligence Functionality), een systeem gebaseerd op matchmaking binnen gedeelde taxonomy. Hierdoor wordt de werklast van de matchmakers enorm gefaciliteerd.

HR PLATFORM


Info
  • Integratie met intern jobplatform, Bullhorn
  • Automatische CV-generator op basis van skills
  • Volledig BI-dashboard met reporting, alerts en overzichten
  • Kandidaten stellen hun CV samen via tags
  • Eigen beheer van account door de werkzoekende/student
  • Automatische matchmaking

Features

Onze
klanten

Is uw sector wel geschikt voor e-business? Bekijk enkele van de klanten waarvoor we projecten hebben uitgewerkt.

Toon me meer!