E-mail: info@aware.be Telefoon: +32 9 241 54 30
E-mail: info [at] aware.be Telefoon: +32 9 241 54 30

B2B bestelplatform

Op een intelligente en gebruiksvriendelijke manier hydraulische buizen configureren en bestellen

B2B bestelplatform Vadamon

Intelligent configureren en bestellen

Vadamon group is marktleider in de Benelux voor de productie van hydraulische leidingen. Ze voorzien bijvoorbeeld de schepen van alle grote baggeraars van hydraulische slangen. Maar ook producenten van kranen, landbouwmachines of industriële apparaten zijn klant. Het online bestellen van hydraulische leidingen is ingewikkeld omdat er zoveel mogelijkheden en technische specificaties zijn. Vanuit product designers kwam ook de vraag om reeds van bij de ontwikkeling van hun toestellen rekening te kunnen houden met de mogelijkheden en vereisten van Vadamon.

In de eerste plaats is het ontzettend belangrijk om de klant intelligent op weg te zetten in de opbouw en samenstelling van een hydraulische leiding. Door de mogelijkheden steeds te gaan beperken worden fouten in de constructie drastisch herleid.

Na een testfase zal dit E-Business platform leiden tot veel snellere bestelprocessen en een grotere omzet via een uitgebreid distributienetwerk.

3D tekening helpt bij correcte samenstelling

Op het uiteinde van een hydraulische slang kunnen tientallen verschillende soorten koppelstukken gemonteerd worden. Deze koppeling staat daarbij altijd in een bepaalde hoek (om druk te verdelen, om te passen op een machine, ...). In het verleden gebeurt het regelmatig dat de klant hierbij foutieve hoeken doorgeeft. Door onze 3D-voorstelling kan de hydraulische slang van alle kanten bekeken worden zodat de klant op voorhand zeker is dat dit identiek is aan het origineel.

Onmiddellijk de juiste prijs

Nadat alle onderdelen van de hydraulische slang geconfigureerd zijn, berekent het E-Business platform onmiddellijk een correcte prijs, waarin ook klantenkortingen verwerkt zijn. De prijscalculator houdt hierbij rekening met BOM (Bill Of Material), maar ook met staffels voor handling, extra acties en onderdelen omwille van bepaalde hoge werkdrukken, leveringscondities, ...

B2B bestelplatform


Info
  • Persoonlijke prijs op basis van uw configuratie
  • Koppeling met het ERP voor producten, klanten, kortingen,...
  • Opvolgen van bestelling in het productieproces
  • Bestelmodule in look&feel van de klant, voor hun eindklanten
  • 3D weergave van uw configuratie

Features

Onze
klanten

Is uw sector wel geschikt voor e-business? Bekijk enkele van de klanten waarvoor we projecten hebben uitgewerkt.

Toon me meer!